Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden ForRest Suites, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 73025968.


1. Algemeen

Forrest Suites hanteert onderstaande algemene voorwaarden. Deze zijn van kracht vanaf het moment van reservering tot en met het verblijf in onze B&B.

Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle gebruikers van Forrest Suites, Horloseweg 11, 3853 MH Ermelo.

Persida en Erik de Bruijne zijn de eigenaren en beheerders van Forrest Suites .

Met het aangaan van een huurovereenkomst worden deze Algemene Voorwaarden van kracht.

Op verzoek wordt een exemplaar van deze Algemene Voorwaarden kosteloos verstrekt aan de gasten.

Gasten dienen een vaste woon -of verblijfplaats te hebben.


2. Aansprakelijkheid

Helaas is het voor ons niet mogelijk enige aansprakelijkheid te aanvaarden voor verlies, diefstal, schade of letsel, berokkend aan gasten door welke oorzaak dan ook.

Bij geschillen zijn alle (juridische) kosten voor rekening van de gasten.

Alle risico’s met betrekking tot een verblijf in Forrest Suites zijn voor rekening van de gasten.

Beschadigingen en vermissingen van roerende en onroerende goederen van de eigenaar dienen door de gasten onmiddellijk te worden gemeld en vergoed aan de eigenaar.

Gasten dienen instructies van de eigenaar op te volgen.


3. Prijzen en Betaling

De huurprijs zoals vermeld op de website is inclusief toeristenbelasting, ontbijt, bedlinnen, gas, water, elektra. Ook gebruik van (bad)handdoeken en keukenlinnen is inbegrepen.

De verblijfskosten in  Forrest Suites dienen bij aankomst bij voorkeur per tikkie of bankoverschrijving te worden voldaan.

Voor de zakelijke betalingen zullen wij de factuur mailen. Hierbij kunnen administratiekosten inrekening voor worden gebracht.

Bij voortijdig vertrek vindt geen restitutie plaats.


4. Reservering

Voor het reserveren van een verblijf in Forrest Suites worden geen extra kosten in rekening gebracht.

De huurovereenkomst kan mondeling, telefonisch, schriftelijk en per e-mail worden aangegaan.

Na ontvangst van uw reserveringsverzoek stuurt Forrest Suites een bevestiging (mits plaats beschikbaar) en is de reservering definitief.

Op onze reserveringsbevestigingen wordt verwezen naar deze Algemene Voorwaarden.

Op onze website www.bnb-forrest.nl  kunt u het reserveringsformulier vinden. Om fouten te voorkomen ontvangen wij bij voorkeur uw reservering via dit formulier, Airbnb of booking.com.

Telefonisch reserveren mag ook. Onze telefoonnummer is: 06-18931423

De synchronisatie van de boeking platforms kan soms leiden tot dubbele boekingen. Wij zijn hier niet aansprakelijk voor maar kijken graag mee naar oplossingen.


5. Huisdieren

Huisdieren (klein of groot)  zijn niet welkom in verband met de hygiëne.


6. Roken

Roken is op ons terrein niet toegestaan (ook niet in de tuin)


7. Annuleringsvoorwaarden

Door onvoorziene omstandigheden kan uw verblijf niet of gedeeltelijk niet doorgaan. Wij adviseren u om een annuleringsverzekering af te sluiten. Ook een goede reisverzekering is aan te bevelen.

Wat betreft annulering van uw boeking:

Bij annulering binnen 48 uur voor aanvang van uw huurperiode berekenen wij 100% van de huurprijs.


8. Aankomst en vertrek

Aankomst: vanaf 15.30 uur.

Vertrek: voor 11.00 uur.

Alleen in overleg kan van bovengenoemde tijden afgeweken worden.


9. Sleutel Forrest Suites

Als gast ontvangt u een sleutel van de studio. Deze levert u weer in bij vertrek. Als gast bent u zelf verantwoordelijk voor het correct afsluiten van de toegangsdeur van de B&B.

Verlies van de sleutel is voor kosten van de huurder (€ 25,-) en zal bij uitchecken cash of achteraf per factuur door contractant voldaan worden.


10. Extra voorwaarden

Geluidsoverlast, met name tussen 22.00 en 07.00 uur, dient dit te worden voorkomen.

Afval dient in de juiste vuilcontainer te worden gedeponeerd.

Schoonmaak: tijdens het verblijf en bij vertrek  is de gast verantwoordelijk voor de afwas in de kitchenette  en het huisje opgeruimd achter te laten.

 

ForRest Suites
Horloseweg 11
3853 MH Ermelo
KvK 73025968

www.bnb-forrest.n
Telefoon: 06-18931423

 • Huisje is zorgvuldige mix van functionaliteit en esthetiek, rustig gelegen. Persida was een geweldige gastvrouw, ondersteunt door Eric. Omgeving biedt allerlei wandel- en fietsmogelijkheden. We zijn daar echt tot rust gekomen.

  Henricus
 • Stijlvol en verzorgd ingericht, van alle gemakken voorzien. Naast dat de kamer zelf fantastisch is, heb je ook een heerlijk terrasje, waar je kan genieten van de rust van de Veluwe.

  Leoni
 • Prachtig en met zorg ingericht. Gezellig met mooie spulletjes van Loods 5 en andere leuke woonwinkels. Alleen maar groen en vogels om je heen en je loopt en fietst zo de natuur in. De eigenaren zijn oprecht vriendelijk en geïnteresseerd. En zo trots op hun mooie accommodatie. Heel leuk!

  Floortje
 • Op de site zag het er goed uit, maar in het echt is het zelfs nog beter. Aan alles is gedacht en de inrichting straalt pure luxe uit. Privé tuintje met relax stoelen en picnic tafel is geweldig.

  Dimitri
 • Kamers zijn prachtig tot in de details, bed heerlijk, fijne plek!

  Esther
 • De locatie van het verblijf was prachtig. Half in het bos, dus volop vogels. De voorzieningen in het verblijf waren ook goed. Geen concessies zijn er gedaan en alles was van hoge luxe. Verder heel vriendelijk ontvangen en veel privacy.

  Joost
 • We hebben onwijs genoten van dit prachtige verblijf met hoog plafond en schuin dak. Alles tot in de puntjes goed verzorgd door de vriendelijke Persida. Zon op het terras en gezelschap van eekhoorntjes en pimpelmeesjes met een piepjong gezin in het vogelhuisje voor het raam.

  Renate
 • De ene verbazing na de andere. Brandschoon en vreselijk gezellig. We wilden eigenlijk niet meer weg. Alles was tot in de puntjes verzorgd,  aan de kleinste details is gedacht. Echt een aanrader, ook als het buiten regenachtig is.

  Vera
 • Wat een fantastisch plek om te verblijven. Mooie ruimte en een fijn terras om buiten te genieten van het uitzicht. We hebben hier 2 nachten geslapen en wat een prachtige omgeving is het! Wij voelden ons erg welkom! Echt een aanrader!

  Stephanie
 • Gezellig huisje met openhaard in een mooie omgeving .Aardige hosts die voor mijn vriend de slingers hadden openhangen en een taartje hadden gekocht voor zijn 30ste verjaardag! Heel erg leuk!

  Laurah
 • De sfeer van de accommodatie. Ook de hygiëne was tip top in orde! De badkamer en de haard waren prachtig. Persida en haar man zijn erg behulpzaam en gastvrij. Ga zo door op deze weg!

  Fabienne
 • Ik had voor mijn ouders geboekt die daarmee hun 50 jarig huwelijk alsnog konden vieren. Hier had de gastvrouw extra aandacht aan besteed. Verder omschreef mijn moeder de bedden als heerlijk. De inrichting als smaakvol en mijn vader genoot van het uitzicht!

  Hennie

© ForRest Suites. Alle rechten voorbehouden.
Algemene Voorwaarden. KvK 73025968. Made with ♡ by Aaron Media.

Volg ons —